Suport.

Acoperire Thuraya

Acoperire Thuraya

Thuraya operează doi sateliți geostaționari și oferă acoperire de telecomunicații în mai mult de 161 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Centrală și de Est, Asia și Australia.

Prefixul de apel al rețelei Thuraya este +882 16 parte din sistemul de numerotare ITU-T International Networks.

Serviciile oferite:

  • Comunicații vocale cu telefoane prin satelit sau terminale fixe
  • Serviciul de mesaje scurte
  • 60 kbit/s downlink și 15 kbit/s uplink prin serviciul GMPRS prin telefoanele prin satelit
  • Transfer de date de mare viteză de 444 kbit/s prin intermediul unui terminal de dimensiuni reduse (ThurayaIP)
  • Un număr de alte servicii, cum ar fi apelul în așteptare, apelurile nepreluate,
  • Alertă "High-Power" intr-un singur sens capabilă să notifice utilizatorii unui apel primit, atunci când calea semnalului către satelit este obstrucționată

 

 

Acoperire Iridium

Acoperire Iridium

Iridium operează un sistem de 141 de sateliți activi utilizați pentru comunicații de voce și date la nivel mondial de la telefoanele prin satelit de mână și alte unități de transmițători.

Rețeaua Iridium este unică prin faptul că acoperă întregul Pământ, inclusiv poli, oceane și căi aeriene, cu 95 de sateliți lansați până în prezent. Sateliții sunt frecvent vizibili pe cerul de noapte ca lumini strălucitoare intermitente.

Sistemul Iridium necesită 66 de sateliți activi pe orbită pentru a-și completa constelația, iar sateliții de rezervă sunt ținuți în orbită pentru a servi în caz de eșec. Sateliții se află în șase planuri orbitale, cu o înălțime de aproximativ 780 km. Sateliții comunică cu sateliții vecini prin legăturile intersatellite ale benzii Ka către comunicații releu către și de la stațiile de la sol.

Iridium controlează codurile de țară virtuale +8816 și +8817, o parte din gama 881 desemnată de ITU pentru Global Mobile Satellite System.

 

 

 

Politica de confidențialitate

Acest site utilizează cookie-urile din Google Analytics (datele stocate în browserul dvs.) pentru a analiza traficul. Pentru mai multe informații despre modul în care datele sunt stocate și utilizate pe acest site, consultați Politica de confidențialitate.

Contact Global CSR

Str. Logofat Luca Stroici nr 3,
sector 2, 020581
Bucharest, Romania
Tel: 0725.585.631
WhatsApp: 0725.585.631
Fax: (021) 313.33.15
Email: office@globalcsr.ro

Copyright Global Communication Services Romania - 2024