Iridium GO!®.

Iridium GO!®

Telefon satelit Iridium GO!®

Iridium GO!® Text și Apel

Vă oferă libertatea de a vă conecta la oricine de oriunde. Iridium GO! Text & Call Voucher de 6 luni include 3.000 de mesaje text SMS, făcând comunicațiile prin satelit mai accesibile ca oricând. Acum poți să comunici așa cum vrei fără setări, activare sau taxe lunare.

Mai multe comunicări personale

Iridium GO!® oferă soluții de voce globală și de mesagerie text pentru telefonul smartphone, precum și capabilități îmbunătățite de date oferite prin aplicații optimizate pentru a vă satisface nevoile unice.

Fără griji. Nu există taxe de roaming. Rămâneți conectați oriunde v-ați afla, ori de câte ori aveți nevoie, cu dispozitivele pe care vă bazați zilnic.

Dispunând de un design compact și portabil, dispozitivul este ușor de transportat, depozitat în rucsaci sau în suport pentru aplicații mobile. Iridium GO! ® este proiectat pentru a vă sprijini cu:

Durabilitate militară (MIL-STD 810F)
Grad de protecție IP (IP) de IP65
Rezistent la praf, șocuri și apă
Un design stabil și plat

Politica de confidențialitate

Acest site utilizează cookie-urile din Google Analytics (datele stocate în browserul dvs.) pentru a analiza traficul. Pentru mai multe informații despre modul în care datele sunt stocate și utilizate pe acest site, consultați Politica de confidențialitate.

Contact Global CSR

Str. Logofat Luca Stroici nr 3,
sector 2, 020581
Bucharest, Romania
Tel: 0725.585.631
WhatsApp: 0725.585.631
Fax: (021) 313.33.15
Email: office@globalcsr.ro

Copyright Global Communication Services Romania - 2024