Iridium Extreme®.

Iridium Extreme®

Telefon satelit Iridium Extreme®

Un telefon cu multe caracteristici care ridică ștacheta

Iridium Extreme® combină duritatea de top a pieței cu un set de caracteristici fără egal, inclusiv o sensibilizare a localizării și un buton SOS complet integrat cu servicii de răspuns în situații de urgență - toate într-un singur telefon compact.

Până la 4 ore de convorbire, 30 de ore de așteptare
Capacității îmbunătățite de mesaje SMS și email
Servicii de localizare bazate pe GPS
Sprijină urmărirea online și serviciile Google Mapping
Accesorii pentru a oferi soluții de voce globală și de mesagerie text pentru smartphone-ul dvs.

Dacă vă aflați vreodată în dificultate, Iridium Extreme® este pregătit să vă ajute cu un buton SOS dedicat, programabil, cu atingere unică. Cu o singură apăsare, puteți accesa asistența de urgență 24/7 din întreaga lume, înregistrându-vă pentru monitorizarea de urgență GEOS prin intermediul Travel Safety Group Limited.

Despre GlobalCSR

Global Communications Services Romania S.A. este Service Provider-ul Thuraya pentru România. Ca Service Provider Thuraya în România, Global Communications Services Romania S.A. distribuie şi comercializează servicii şi produse pentru comunicaţii mobile de satelit Thuraya în intreaga ţară. Acesta include terminale utilizator si carduri SIM precum şi facturarea convorbirilor efectuate de abonaţi sau aspecte privind suportul tehnic pentru clienţi.

Politica de confidențialitate

Acest site utilizează cookie-urile din Google Analytics (datele stocate în browserul dvs.) pentru a analiza traficul. Pentru mai multe informații despre modul în care datele sunt stocate și utilizate pe acest site, consultați Politica de confidențialitate.

Contact Global CSR

Str. Logofat Luca Stroici nr 3,
sector 2, 020581
Bucharest, Romania
Tel: 0725.585.631
Fax: (021) 313.33.15
Email: office@globalcsr.ro

Copyright Global Communication Services Romania - 2021