Despre.

Global Communications Services Romania S.A. este Service Provider-ul Thuraya pentru România. Ca Service Provider Thuraya în România, Global Communications Services Romania S.A. distribuie şi comercializează servicii şi produse pentru comunicaţii mobile de satelit Thuraya în intreaga ţară. Acesta include terminale utilizator si carduri SIM precum şi facturarea convorbirilor efectuate de abonaţi sau aspecte privind suportul tehnic pentru clienţi săi.

Global Communications Services Romania S.A., are sediul central în Bucureşti şi are specialişti in comunicaţii, electronică, informatică şi protecţia prin criptare a datelor.

Înfiinţată în 1999, compania este o companie privată românească, bine cunoscută ca reprezentanţă unică, ca agent şi distribuitor exclusiv pentru mai multe companii internaţionale ca Thuraya sau Iridium.

Global Communications Services Romania S.A. comercializeză în România diferite servicii de telecomunicaţii şi de transmisii de date prin satelit.

Politica de confidențialitate

Acest site utilizează cookie-urile din Google Analytics (datele stocate în browserul dvs.) pentru a analiza traficul. Pentru mai multe informații despre modul în care datele sunt stocate și utilizate pe acest site, consultați Politica de confidențialitate.

Contact Global CSR

Str. Logofat Luca Stroici nr 3,
sector 2, 020581
Bucharest, Romania
Tel: 0725.585.631
WhatsApp: 0725.585.631
Fax: (021) 313.33.15
Email: office@globalcsr.ro

Copyright Global Communication Services Romania - 2024